0

Fit studio JB slaví 20 let od založení

Jitka Brachovcová založila Fit studio JB v roce 1995 po ukončení FTVS, obor trenér kulturistiky a fitness. Kondiční kulturistiku již od roku 1988 předcvičovala v TJ Elán, pomáhala i s tréninkem sportovní gymnastiky (které se v dětství věnovala).

V začátcích probíhalo cvičení Fit studia v tělocvičnách základních škol v Kutné Hoře a nabízelo různé lekce aerobiku (taneční i posilovací), kondiční kulturistiku, rehabilitační cvičení, kalanetiku a věnovalo se i cvičení dětí – závodnímu (sportovnímu aerobiku) i nezávodnímu (cvičení rodičů s dětmi, dětskému aerobiku,..).
Rozsah cvičení se neustále rozšiřoval, a tak tělocvičny nestačily. Proto byla otevřena provozovna na Anenském náměstí, kde se rozšířila nabídka např. o spinning, cvičení na velkých i malých míčích, jógu…
V současné době Fit studio sídlí v Kutné Hoře v Alfa klubu v Sedlecké ulici, v ZŠ Kamenná stezka a v ZŠ J. Palacha. Cvičí se celkem v 6 cvičebních sálech, výběr lekcí je velmi pestrý, každý si může vybrat.Cvičí se již i s miminky, jsou zde i lekce pro seniory.
„Snažíme se sledovat nejnovější trendy cvičení, stále přidáváme nové lekce,“ říká Jitka Brachovcová.
„S otevřením provozovny v Alfa klubu jsme nakoupili trampolíny na jumping, pásy na walking, otevřeli lekce fly yogy, v loňském roce přibyl nyní velice vyhledávaný funkční trénink, tabata, piloxing, v letošním roce nově lekce TRX (závěsný systém), H.I.I.T. , pump Fx a Viniasa yoga. Od září chystáme pro naše klienty další překvapení: Deep Work, Lady Latino Dance, Aero kick, vrátí se i Power Yoga a Zumba. V rozpisu najdete přes dvacet druhů cvičení pro dospělé a mládež, kromě soboty cvičíme celý týden.“
Kromě komerčního cvičení dospělých se Fit studio věnuje cvičení dětí.
„Letos jsme opět rozšíříli nabídku pro děti, které nechtějí závodit, ale chtějí sportovat pro radost a zdraví. Ke cvičení nejmenších dětí (lekce pro děti 0,5 – 1 rok, 1 – 2 roky, 2 – 3 roky, 3 – 5 let) přibude i mnoho lekcí sportovních a tanečních pro děti ve věku 6 – 9 let a 10 – 15 let. Budou to latinské a moderní tance, trampolínky, sportovní přípravky.
V září opět proběhne nábor dětí do oddílu sportovního aerobiku (3 – 12 let). Ve Fit studiu JB trénujeme sportovní gymnastický aerobik. Děti soutěží v sólech, mini a maxi týmech. V letošním roce jsme se zúčastnili pěti postupových závodů. Do republikového finále soutěže Mistry s Mistry postoupilo 15 z 26 našich choreografií a deset z nich obsadilo medailové umístění. Celkově tedy Fit studio JB obsadilo druhé místo z 33 klubů.
Rádi bychom tímto poděkovali všem, kteří v minulých letech navštěvovali lekce Fit studia a pozvali nejen je, ale i nové zájemce na mimořádnou akci k příležitosti oslav výročí. Od 1. do 6. září cvičíme všechny lekce zdarma“.

brachovcova
Více na www.fitstudiojb.cz

Leave a reply