0

Představení regionální značky

kutnohorsko logo

Představení projektu Regionální značky 24. května v Hotelu U Kata zahájil předseda Spolku kutnohorských podnikatelů, Petr Kolář. Přivítal všechny přítomné zájemce o regionální značku a také partnery projektu. Za MAS Lípu pro venkov dorazil pan Mgr. Tvrdík a za Mikroregion Čáslavsko se zúčastnil pan Jiskra. Představení projektu se zúčastnil také místostarosta Kutné Hory Ing. Viktora.

Pan Viktora poděkoval Spolku kutnohorských podnikatelů za projekt, který zde zavádí, a uvedl, že věří tomu, že značka bude mít úspěch.

Na představení značky byla přítomna i paní PhDr. Kateřina Čadilová, národní koordinátorka projektu, která představila regionální značky jako celek.

Regionální značka KUTNOHORSKO tedy není nově zaváděná značka, ale jedná se o celorepublikový projekt, který zastřešuje Asociace regionálních značek.

Na představení značky dorazili kromě zájemců o značku také výrobci, kteří rovnou podali přihlášku a přinesli vzorek výrobku pro komisi, která bude jejich výrobek hodnotit.

tabulka1

Pan Kolář představil cíl Spolku v tomto projektu: „Chceme prezentovat kvalitní regionální výrobky, za které se nemusíme stydět.“

Leave a reply