0

Mirek, Toník a ti druzí…

…vás již po devatenácté (!!!) zvou do kutnohorského Tylova divadla na večer plný skvělé muziky, vtipného vyprávění a také možná překvapení, které samozřejmě v těchto řádcích nebudeme prozrazovat.

Co prozradit můžeme, to se dočtete na programovém plakátu k tomuto večeru. Začne již tradičně v 19.00 hodin v úterý 11. dubna.  Stálí návštěvníci programů předchozích – a věřte, nebo ne, bylo jich celkem více jak
9 000 – jistě vědí, že ta dvě jména
v titulku patří Miroslavu Jiřištovi, legendárnímu kutnohorskému kapelníkovi, a Antonínu Novotnému, obětavému producentovi všech večerů. Bez této dvojice nadšenců, kteří v tomto případě k sobě neodmyslitelně patří, bychom nemohli v uplynulých osmnácti  večerech prožít téměř neuvěřitelných 54 hodin dobré zábavy. Samozřejmě postarali se o to i další skvělí hudebníci: Josef Pepino Matura, Pavel Štorek, Karel Vlček, Jaroslav Pospíšil, Jiří Škvára, Zdena Mačinová, Slávka Tyrkasová, pražští heligonkáři, mladá dechová hudba Věnovanka, Royal Jazz Band Zdenka Jeřábka… ten výčet by mohl být téměř nekonečný.

Devatenáctka je takové divné, tak trochu nedokončené číslo. Nicméně jubilejní dvacátý večer se již pomalu připravuje. Ale ani tím celý hudebně- zábavný seriál nebude končit, protože životní jubileum Mirka Jiřišty, podpořené jubilejní produkcí Toníka Novotného, se pomalu blíží. O čem to bude v tomto případě ? Nechme se překvapit a pojďme se společně pobavit v úterý 11. dubna do hlediště kutnohorského Tylova divadla.

Všichni jste srdečně zváni.

Miroslav Štrobl  

Leave a reply