0

Nenáviděla jsem celý svět, ale hlavně sebe…

Naše úžasná klientka Olinka se rozhodla podělit se s Vámi o svůj příběh a předat všem, kteří to potřebují, svou nově získanou energii, optimismus a víru v lepší zítřky.

My jí za rozhovor moc děkujeme!

Jaký byl tvůj první impuls k tomu, abys zhubla?
Ten impuls nebyl jen jeden. Nemožnost žít plnohodnotný život, každodenní “problém“ s tím, abych vyšla schody do 3. patra, manželská krize, velká únava, nulové sebevědomí, nebo už jen má neschopnost nalakovat si sama nehty na nohou. Většinu dne jsem byla podrážděná, nervózní… Nesnášela jsem celý svět, ale jen proto, že jsem v tu dobu nesnášela především sebe.

Jaká byla tvá největší motivace?
Věděla jsem, že na to nebudu stačit sama, a proto jsem vyhledala odbornou pomoc, přeci jen jsem v té době vážila 123 kg! Mou největší motivací byla touha zase vypadat dobře
a především cítit se dobře! Užívat si naplno života a být tu co nejdéle pro své děti a vnoučata.

Jak rychlé bylo hubnutí a kolik jsi vlastně zhubla?
Zezačátku jsem hubla opravdu rychle. Za první měsíc to bylo 11, 8 kg, to si pamatuji přesně. Z toho 9,5 kg čistého tuku! Nejhoršího jsem se zbavila během prvních 5 měsíců. Teď už to jde o poznání pomaleji.

A teď nám řekni, jak se ti to povedlo.
Určitě velkou oporou pro mě byl právě důsledný přístup mého osobního kouče, který mě měl a vlastně ještě stále má na starosti. Ale jinak je to samozřejmě především všechno o vás a vaší hlavě. Koupila jsem si domů rotoped, na něm cvičím 5x týdně min. 20 minut, někdy to proložím cvičením od Jillian Michaels, a také ráda cvičím s vlastní vahou. Nepiji nic jiného než vodu, občas si dám kvalitní kávu bez cukru a mléka nebo bylinný čaj. Nyní mám dole už 43 kg, ale ještě pořád na sobě makám a určitě nekončím!

Co bys poradila čtenářkám, které by tě chtěly následovat?
Začněte a nevzdávejte se! Všechno, nad čím můžete snít, je ve vašich silách i uskutečnit. Není to lehká cesta, ale rozhodně stojí za to. Ten pocit štěstí a spokojenosti je neuvěřitelný. Úplně se mi změnil pohled na svět a užívám si každý den s úsměvem. Každopádně se netrapte dietami a hladovkami, tahle cesta nikam nevede a výsledek není dlouhodobě udržitelný. Základem je jíst vyvážené jídlo a hýbat se.

zdravi

 

Olga K.
Nutristyl KH
nutristylkh@email.cz
Tel.: 604 298 227

Leave a reply