0

Perličky z pojišťoven II

Je léto, a tak si myslím znovu zasloužíme odpočinkové téma. Nabízím tedy další sesbírané perličky ze života pojišťoven. 

• Nejde o škodu. Žádám pouze o příspěvek na pořízení nového spotřebiče – na sporáku mi nefungují dva hořáky. Stačily by 3000 Kč. Děkuji.

• Poté, co operátorka s klientkou probrala možnosti nastavení smlouvy životního pojištění, klientka sdělila velmi klidně a upřímně: „No víte, já už jsem taková stará čůza, tak to nechám tak, jak to je do konce platnosti smlouvy.“

• Úraz vznikl při napadení zvířetem: Včera ho klovl kohout pod pravé koleno, při snaze nakopnout kohouta pacient trefil nohou králíkárnu. Výsledek: zlomenina palce pravé nohy, sádra.

• Několikrát nakopnuta pštrosem: Klientka nepožila, pštros nevyšetřen.

• Dnes spadl do pasti podlého labradora. Skočil mu na jeho dobrácký výraz za plotem a nabídl mu svou mužnou ruku k čenichu. Pes ho okamžitě ochutnal.

• V pátek večer jsme vyrazili do Rakouska na hory. Byla tma a padal sníh s deštěm. Bylo asi minus pět stupňů Celsia, takže vozovka byla mírně namrzlá. U obce Velešín jsem urazil zrcátko o první krávu, které jsem se stačil vyhnout. Poté jsem narazil do krávy ležící na vozovce. Ihned poté jsme volali policii, která dorazila po deseti minutách a zajistila nákladní vozidlo, ze kterého krávy vypadaly. Řidič nákladního vozidla zastavil na benzince za obcí Velešín a sám nahlásil policii únik krav z vozidla. Po sepsání protokolu s policií jsme se vrátili zpět do Benešova.

• V osudný den byly skvělé podmínky. Mrzlo jako blázen, vydal jsem se proto na rybník Žabakor. Povrch rybníka byl perfektně zmrzlý a při jízdě na bruslích jsem se kochal přírodou. Na to, že jsem 16 let nestál na bruslích, jsem válel skvěle. V osudové chvíli jsem si připadal, jako kdybych skočil trojitého odpíchnutého rittbergera, avšak místo dopadu na brusle jsem dopadl na lebku. K tomu všemu se mi tam připletla ještě ruka a bylo hotovo. Dopad byl tvrdý. Připadal jsem si, jako kdyby mi dal Tyson pěstí a ještě mi u toho zlomil ruku. Z tržné rány na hlavě se hrnula krev proudem. Stačilo mít po ruce kyblíček a večer byla prdelačka.

• Klientka, které se při cestě letadlem na Seychely zpozdila o den zavazadla, chtěla po pojišťovně zaplatit i kadeřníka, protože v opožděném kufru měla i svou kulmu.

• Dvaatřicetiletý klient pod vlivem alkoholu běhal v Řecku nahý po hotelu a obtěžoval ostatní hosty. Přivolaná policie mu udělila pokutu za veřejné pohoršování. Po vystřízlivění klient pojišťovnu důrazně žádal, aby mu pokutu proplatila.

• Když jsem dotankoval, s hrůzou jsem zjistil, že u sebe nemám žádné peníze,“ sdělil likvidátorům. „Odskočil jsem si tedy na toaletu, abych nastalou situaci promyslel. Nenapadlo by mě, že pracovníci benzínky mě tam omylem zamknou…,“ uvedl muž, který se poté snažil z benzínové stanice vylézt malým okénkem. „Jak jsem lezl po hlavě, spadl jsem a zlomil si obě klíční kosti.“

• Protože řidič náhle zabrzdil před semaforem na červenou, dvě cestující upadly, další cestující si prokousla ret a jiná při pádu kousla druhou cestující do čela.

• Při sexu jsem udělala kotrmelec a narazila se na hranu postele tak prudce, že jsem zůstala bez hnutí ležet. Výsledkem byl několikadenní pobyt v nemocnici a několikaměsíční rehabilitace v podobě nošení korzetu.

• Před nehodou jsem netelefonovala, jen jsem psala manželovi stručnou SMS, že jsem v pořádku.

• Jela jsem na sedadle spolujezdce s kolegou na hlídce ve služebním voze. Hrála jsem si se služební zbraní a omylem jsem čtyřikrát prostřelila čelní sklo vozu.

• Ze silnice z ničeho nic vyskočil kamínek, hupsnul mi na kapotu, kde udělal důlek. To mu zřejmě nestačilo, odrazil se a vysypal mi přední sklo.

• Tady jsem se vyhnula zajíci, který vběhl do silnice. Narazila jsem do protijedoucího auta. Auto v protisměru mě tak rozhodilo, že jsem místo brzdy šlápla na plyn a narazila do auta přede mnou. Nejvíc mě ale mrzí, že zajíce potom přejelo auto v protisměru. To jsem ho mohla přejet rovnou a nemusela jsem mít škodu na vozidle.

Dalimil Peša

poctivý finanční poradce

Tel.: 608 261 040

Mail: dalimil@dalimilpesa.cz

Leave a reply