0

Pro tebe všechno, tatínku!

Pod tímto názvem připravuje ochotnický spolek TYL již devatenáctou silvestrovskou premiéru , při níž se stanete účastníky oslavy životního jubilea dědečka Rudolfa Kábrta
z Kutné Hory. Nepátrejte po realitě tohoto jména. Možná tu žil, možná ne. Není to důležité. Pro náš příběh je důležité, že členové jeho rozvětvené rodiny mu připravují prostřednictvím jisté umělecké agentury poněkud neobvyklý dárek. Průběh oslavy však poněkud pokazí příchod umělců z oné agentury, a ani pokus o nápravu pozváním obchodního zástupce firmy zcela jiného druhu se nesetká s úspěchem. Jako značně neuvážený se ukáže také příchod představitele současné hudbymilovné generace, jehož produkci jubilant vyřeší svérázným způsobem. Ale
v samém závěru se ukáže, že všechno bylo úplně jinak, protože….

Odpověď se dozvíte při premiéře autorské komedie rodinné veselohry PRO TEBE VŠECHNO, TATÍNKU! 31.prosince 2015 od 19.00 hod.
v kutnohorském Tylově divadle.

V režii Miroslava Štrobla účinkují: Veronika Lebedová, Marcela Jiroušková, Eva Bicanová, Iva Pilcerová, Veronika Ošťádalová, Radka Karešová, Míša Králíková, Petra Klailová, Věra Beňová, Michal Smrkovský, Otakar Fiala, Stanislav Jelínek, Karel Kraus,  Jakub Sloup, Martin Betuštiak, Martin Čerych, Tomáš Morawski, Jiří Pospíšil a Miroslav Štrobl.

Realizační spolupráce Helena Dajbychová (kostýmy), Jiří  Růžička a Michal Singert (světla a zvuk), Tomáš Klail a Zbyněk  Kovanda (stavby), Jitka Navarová a Libuše Jelínková (sledování textu).

Na společné prožití posledních hodin roku 2015 se těší všichni členové ochotnického spolku TYL Kutná Hora.

Leave a reply