0

Zpívaná u Hájků v Nových Dvorech a nové CD

Kdo nebyl na 9. Zpívané se skupinou Krausberry, může jen litovat. Byl to bezesporu nejlepší koncert tohoto cyklu! V sálku novodvorské restaurace U Hájků, ve kterém je nově instalováno mobilní pódium, bylo 90 nadšených diváků. Aplaus patřil i předskokanovi – své výborné songy zahrál Lukáš Kratochvíl. Po něm nastoupila legendární blues-rocková formace Krausberry včele s Martinem Krausem. Koncert trval bezmála 4 hodiny, Martin všechny bavil tím nejlepším z repertoáru Krausberry (Ohníčky, Do nebe, Sluneční hrob, Můstek, Vlakem na Kolín), ale i neuvěřitelným nasazením, vtipným glosováním písní a svými grimasami. Už teď se můžete těšit na vystoupení Krausberry
v plném obsazení v rámci Vesnického hudebního festivalu v sobotu 25. června 2016.

5G6H7499 5G6H7379 5G6H7508

 

Na Štěpána 26.12. 2015 se koná v Nových Dvorech u Kutné Hory jubilejní desátá Zpívaná, kde vám zahraje Zdeněk Vřešťál a Lukáš Kráťa Kratochvíl vánoční písničky a vše nové, co nám tento zváštní horký rok 2015 dal.

Pro hlavního pořadatele „Zpívané“ to byl opravdu plodný rok – s kapelou Neřež složili a natočili muziku k druhé řadě populárního televizního seriálu Vinaři a právě v těchto dnech vydávají zbrusu nové CD. Album „Neřež – Jen blázni překročí svůj stín“ přináší nové písničky, z nichž některé zazněly i v seriálu Vinaři.

Leave a reply