0

Špalíček v novém

Kutnohorské Rodinné centrum Špalíček změnilo adresu. Už nás nehledejte v České ulici, ale v Krátké 13. Ve stínu statných stromů si pod přístřeškem zaparkujte kočárky a pojďte za námi pár schodů do prvního patra. Že nevíte, kde je Krátká 13? No přece napůl cesty mezi Penny marketem a fotbalovým hřištěm s umělou trávou. Pořád nic? Tak jinak, kde je v Kutné Hoře Palma, přece vědí všichni. A z druhé strany restaurace je vchod k nám do Špalíčku, je označený, nemůžete ho minout. Jo, jo, časy se mění. Tam, kde se pilo pivo u automatů, máme dnes učebnu YAMAHA školy. A pěkně velkou. Rozrostli jsme se a větší prostory nám prostě sluší.

V novém tu najdete vše, na co jste byli zvyklí, a ještě pár věcí navíc. Tak například herna je otevřena každý všední den od 9 do 12 hodin. Pro ty, kteří mají v daný den zaplacený kurz, je herna zdarma, pro ostatní zpoplatněna částkou 50 Kč/rodinu, nehledíce na strávený čas.

Od září jsme též navázali spolupráci
s Helen Doron, osvědčeným systémem výuky angličtiny již pro děti od 2 let.
A pro děti od 7 let poběží kroužek historický nejen o šermu, ale hlavně s ním, pod názvem Korouhev Sv. Barbory. Kromě herny a učeben je v prostorách Špalíčku nově výdejna internetového obchodu Kohlboty, kde si botičky pro malé lidičky můžete nejen vyzvednout, ale i oťapat, neboť sklad je výstavní.

Pokud jde o aktivity, které jste znali již z dřívějška, tak samozřejmě pokračují i v nových prostorách.

Hudební škola YAMAHA se navíc rozšiřuje o výukové lekce hry na klávesy, z instrumentů zůstávají bicí, kytary
i flétna, vše jednou týdně s hudební naukou i nástrojem v jednom. Předškolní programy pro děti od 6 měsíců do 7 let jsou samozřejmou tradicí. Tuto hudební výuku dále doplňují hudební kurzy pro rodiče i prarodiče nebo nárazové akce s muzikoterapií.Nesmíme zapomenout ani na kurzy výtvarné.   s Markem Králíkem pro děti i dospělé se ponese ve stejném duchu jako dříve. A plánujeme i přednášky o výtvarném umění, kde se zájemci mohou dozvědět konkrétní zajímavosti, ale i široké souvislosti tohoto oboru lidské činnosti.

Zkrátka a dobře, je toho hodně, a tak nám držte palce, ať se vše povede, a hlavně přijďte mezi nás – třeba na Dny otevřených dveří nebo na ukázkové hodiny. Těšíme se na vás!

Více na www.rcspalicek.cz.

Leave a reply