0

Týden vzdělávání dospělých v Kolíně

Druhý listopadový týden můžete v Kolíně načerpat nové znalosti a seznámit se s nabídkou kurzů osobního a profesního rozvoje místních podnikatelů. 

Týden vzdělávání dospělých, který pořádá firma Ladera a Asociace institucí vzdělávání dospělých, se bude konat od 7. do 11. listopadu 2016 převážně v Centru rozvoje podnikání (CEROP) v kolínském zámku.

V rámci pěti dnů si každý může zdarma vyzkoušet, co nabízí místní instituce a podnikatelé v oblasti osobního a profesního rozvoje. Akce je pro širokou veřejnost od 15 let až po seniory. Každý den od rána do večera se budou konat hlavně v CEROPu  hodinové přednášky a ukázky lekcí. Velmi pestrý program zahrnuje přednášky, semináře, ukázkové hodiny a také cvičení (jóga, pilates, apod.). Návštěvníci se dozvědí informace z oblasti osobního rozvoje, např. výuky jazyků, jak si najít práci, jak využít sociální sítě pro marketing, jak se starat o své peníze nebo jak pečovat o své zdraví. Do akce, kterou zaštítilo město Kolín, se zapojí přibližně 20 institucí. Její detailní program najdete na stránkách www.ladera.cz/tvd.

Lída Charvátová

Leave a reply