0

Nestárnoucí senioři

Již po šestnácté zve nestárnoucí dvojice dnes již legendárních seniorů Mirek Jiřišta & Toník Novotný  do prostor kutnohorského Tylova divadla na hudební večer, nazvaný Mirek Jiřišta s kapelou a jeho hosté.  To pořadové číslo oblíbeného pořadu je stejně tak úctyhodné jako neutuchající elán jeho výše uvedených protagonistů. Jak bývá zvykem, program je pestrý. Vedle dvojice Jiří Škvára a Jarda Sedláček – mimochodem také v úctyhodném seniorském věku – se představí hudební skupina Pardubická 6 se zpěvačkou Lenkou Čejkovou a dnes již hudební stálice ve všech uplynulých Jiřištovských večerech Pepino band v čele se skvělým muzikantem a báječným chlapem Josefem-Pepino Maturou.

SKMBT_C25316102616230

Měl jsem tu čest provázet slovem všech uplynulých patnáct pořadů. Vyprodané hlediště kutnohorského Tylova divadla vytvořilo vždycky úžasnou atmosféru spojení mezi účinkujícími a diváky. Dovolím si vyslovit přesvědčení, že tomu bude stejně i při tom šestnáctém večeru s datem 29. listopadu.

A tak všichni ti účinkující připravovaného večera, moje maličkost, ale konec konců i vy, kdo se na ten večer chystáte,  tu tradiční atmosféru určitě dokážete vyvolat. Těšíme se na vás a věříme, že i vy se těšíte na nás.
16. večer Mirka Jiřišty a jeho hostů vás určitě nezklame.

Miroslav Štrobl

Leave a reply