0

Setkání s Karlem Šípem a Josefem Náhlovským

Na středu 25. ledna připravilo Tylovo divadlo v Kutné  Hoře zábavný pořad, v němž se diváci setkají se známými osobnostmi televizní zábavy.  Karel Šíp již řadu let patří ke špičce  současných moderátorů.  Známe ho z televizních pořadů Hitšaráda, Horoskopičiny, Rozjezdy pro hvězdy, Všechnopárty, ale i z pořadů dalších, které vždy v sobě nesou pečeť dokonalého profesionála, baviče, scénáristy či autora stovek textů pro interprety populární hudby. Karel Šíp je ale znám také jako vášnivý fotbalista, tenista či příležitostný  herec. Před jeho návštěvou Kutné Hory jsme od něj dostali odpovědi na několik otázek.

Karel Šíp - 1

Na co se mohou těšit kutnohorští diváci při vašem novém pořadu Minipárty?

Z dosavadních zkušeností je zřejmé, že diváci se zkrátka chtějí bavit. S Pepou Náhlovským se dobře známe,  takže se dokážeme navzájem inspirovat, překvapovat, někdy i doslova odbourat. Ale tím, že se sami bavíme, baví se s námi také diváci. S pořadem jsme za poslední dva roky navštívili řadu měst po celé republice, zkušenost je odevšad více méně stejná, tedy pozitivní.

Každý si vybaví vaší úspěšnou televizní show Všechnopárty.  Čím se liší od pořadu Minipárty ?

Je to takové mini vydání Všechnopárty, kde jsou vždycky tři hosté a pořad je časově vymezen. Při Minipárty jsme na to s Pepou jen dva a oba máme tím pádem víc prostoru pro povídání. Takto spolu fungujeme snad už  deset let a víme, co jeden od druhého můžeme čekat.

K.Šíp + J.Náhlovský

Jak vlastně vzniklo spojení dvou stálic české zábavní scény Šíp – Náhlovský?

Já jsem byl zvyklý působit na jevišti vždy v nějaké dvojici, a v tomto směru si s Pepou rozumíme, jsme naladěni na stejnou vlnu humoru. To nás spojilo. Jinak oba samozřejmě máme řadu dalších samostatných aktivit. Pepa například stále funguje ve dvojici s Pepou Mladým.

Všechnopárty je už léta na vrcholu diváckého zájmu, což potvrzuje i divácká anketa TýTý. Kolik hostů už jste vlastně k sobě do pořadu pozval? 

Já si žádné statistiky nevedu. A tak jsem byl překvapen, když mi generální ředitel České televize při jakési příležitosti sdělil, že jsme na jaře loňského roku přivítali hosta s pořadovým číslem 1000 – byl jím operní pěvec Adam Plachetka.

Děkujeme za rozhovor a budeme se těšit na setkání s vámi oběma.

-red-

Leave a reply