0

Kolínský Mama Market již za měsíc

Již v sobotu 22. dubna od 9 do 17 hodin mohou nejen maminky navštívit akci s názvem Mama Market. Ta se uskuteční v Domě dětí a mládeže v Zámecké ulici. Hlavní myšlenku Mama Marketu popisuje jeho zakladatelka Katka Němečková: „Touto akcí chceme podpořit všechny maminky, které realizují své sny. Na Mama Marketu nabídnou své výrobky a služby širší veřejnosti.“

Na Mama Marketu, který se v Kolíně uskuteční již počtvrté, ale poprvé ve větším měřítku, se návštěvníkům představí zhruba dvacet maminek se svou nabídkou. V té bude možné najít například ručně šité bačkůrky, šité dětské stylové oblečení,  Montessori hračky a další. Všechny příchozí mohou inspirovat také kurzy vaření a pečení, grafické služby a mnoho dalšího. Připraven bude fotokoutek, dětský koutek, výtvarná dílna a možnost občerstvení.

Mama Markety fungují úspěšně po celém světě. Všechny spojuje jedna myšlenka a aktivní maminky, které se chtějí i při péči o své dítě realizovat. Mama Market jim poskytuje prostor vyzkoušet si proveditelnost jejich plánů. Potkávají se s konkurencí i s reálnými zákazníky. Tyto zkušenosti se jim stávají velkým pomocníkem pro případný další rozjezd vlastního podnikání.

Edita Dvorská

Leave a reply